El departament de R+D de Laboratorios Maymó, S.A. està format per un equip pluridisciplinari de tècnics en ciències de la salut, especialitzats en l’àmbit de la Sanitat Animal. La polivalència de la seva estructura, els equips disponibles i l’agilitat i experiència d’aquest departament, permet a Laboratorios Maymó, S.A. generar noves formulacions, començant des del desenvolupament galènic, fins a la realització de tots els estudis necessaris per a documentar la qualitat, seguretat i eficàcia dels medicaments, complint les exigències de les normatives vigents.

Per a completar la seva tasca, compta amb la col·laboració externa d’universitats així com de centres de recerca públics i privats, localitzats a diversos països.

Complementàriament a les activitats de R+D, aquest departament desenvolupa l’activitat de Registres (Regulatory Affairs), el que li permet trametre amb les autoritats competents l’autorització de comercialització dels seus productes en el Mercat Nacional i Internacional.

Laboratorios Maymó, S.A. dedica més d’un 15% dels seus recursos al desenvolupament de productes veterinaris incloent: medicaments, biocides i productes d’higiene.