Notícies

12 abril, 2019

Maymó presenta TILKOMAY, associació innovadora pel tractament de la SRB

Tilkomay és una associació injectable a base de tilmicosina i ketoprofè pel tractament de la síndrome respiratòria bovina (SRB) associada a pirèxia. Tilkomay s’administra per via subcutània.

 

Per una banda, la tilmicosina es caracteritza per una elevada afinitat pel teixit pulmonar. Les altes concentracions tissulars són persistents en el temps i són responsables de la seva […]

18 març, 2019

Maymó col·labora amb el XI Fòrum ANVEPI

El XI Fòrum ANVEPI, el congrés anual dels especialistes en porcí ibèric, es va celebrar els dies 13 i 14 de març a Huelva.

Uns 400 veterinaris van desplaçar-se a Huelva per participar en el fòrum i abordar temes d’interès, centrats principalment en política sanitària, genètica i benestar animal. Al llarg de la segona jornada es […]

14 març, 2019

Maymó, un any més a VIV ASIA

L’edició VIV ASIA 2019 es va celebrar del 13 al 15 de març a la ciutat de Bangkok (Tailàndia). Amb més de 1.200 expositors, VIV ASIA s’ha convertit en la fira internacional de producció animal més important del continent asiàtic.

Un any més, Maymó va participar com expositor a VIV ASIA. Amb el suport del nostre […]

7 març, 2019

Suport tècnic-comercial als Emirats Àrabs

Dins de la programació anual de suport als nostres distribuïdors, Carlos Chipana, Veterinary Advisor del Departament d’Exportació, va viatjar el gener a Dubai (EAU) per fer unes jornades de formació tècnic-comercial a l’equip de vendes de NOVA PHARMA, el nostre distribuïdor exclusiu a EAU.

A més de la formació interna, es van fer visites a clients amb […]

5 març, 2019

Maymó presenta STODI al PorciForum

La quarta edició del PorciForum va ser l’escenari escollit per Maymó per a la presentació de STODI, pinso complementari fitogènic per a la millora de la salut intestinal.

STODI és fruit de l’acord de col·laboració entre Maymó i l’empresa índia Natural Remedies per a la distribució exclusiva dels seus productes a Espanya i Portugal. A més, […]

5 febrer, 2019

Maymó a VIV ASIA 2019

Maymó participarà a la propera fira VIV ASIA 2019, que es celebrarà a Bangkok (Tailàndia) del 13 al 15 de març.

Amb més de 1.250 expositors internacionals, VIV ASIA s’ha convertit en un referent per a la producció animal en el continent asiàtic.

Fidels a la nostra estratègia d’expansió internacional, Maymó serà de nou present en aquesta important fira. […]