Notícies

27 novembre, 2018

Maymó a l’EUROTIER 2018

Maymó va participar un cop més com expositor a l’edició 2018 de la fira EUROTIER, que es va celebrar del 13 al 16 de novembre a Hannover (Alemanya). Situat en el pavelló dedicat a la salut animal, l’estand de Maymó va destacar pels seus colors corporatius i va estar molt concorregut en tot moment. Al […]

12 novembre, 2018

Responsabilitat Social Corporativa: col·laboració a Moçambic

Iniciat el 2018, el programa de Responsabilitat Social Corporativa del grup MAYMÓ té com objectiu principal el suport a projectes dins del sector agropecuari. A través d’aquest programa, intentem potenciar els nostres valors corporatius d’honestedat, compromís i humanitat, al mateix temps que recolzem projectes d’interès, que sense recursos addicionals no podrien seguir avançant.

L’Escola Profissional Familiar […]

9 novembre, 2018

Maymó a la 51ª edició de SEPOR

L’edició 2018 de la Fira Ramadera, Industrial i Agroalimentària de Lorca (SEPOR) es va celebrar del 5 al 8 de novembre. Amb més de 150 expositors, aquesta és una de les fires ramaderes amb més renom a nivell nacional. En el marc de les xerrades tècniques, el Simposi Internacional Porcí va tenir una importància destacada […]

23 octubre, 2018

Suport tècnic-comercial a l’Equador

Dins la programació anual de suport comercial a la distribució, el departament d’Exportació de Maymó va viatjar a l’Equador durant el mes d’octubre per a participar al seminari  CAMEVET 2018 (XXIV Seminari d’Harmonització de Registre i Control de Medicaments Veterinaris), que es celebrava a Quito. El Comitè Americà de Medicaments Veterinaris (CAMEVET) és un projecte regional que […]

1 octubre, 2018

Maymó en el XXXIX Symposium ANAPORC

Els professionals del sector porcí espanyol es van reunir els passats dies 20 i 21 de setembre a València en el congrés anual d’ANAPORC.

Dins del programa científic, el primer dia va haver-hi vàries ponències comercials. La segona jornada es va centrar en ponències sobre estratègies nutricionals en el marc de la reducció de l’ús d’antibiòtics.

El […]

1 octubre, 2018

EUROTIER 2018: visiti el nostre estand!

Maymó participarà a la propera fira EUROTIER 2018, que es celebrarà a la ciutat alemanya de Hannover del 13 al 16 de novembre.

EUROTIER és la principal fira mundial de la ramaderia. Amb més de 2.600 expositors, EUROTIER és també la fira europea líder dels sectors avícola, porcí i boví.

Fidels a la nostra estratègia d’expansió internacional, […]