Laboratorios Maymó, S.A. va ser fundada el 1923 a Barcelona pel Dr. Josep Maymó, des de llavors aquesta empresa familiar no ha deixat de créixer fins a convertir-se en referència Mundial dins del mercat de la Salut Animal.

Entre els anys 1929 i 1960 l’empresa fabricava i comercialitzava productes per a Salut Humana mitjançant la venda dels seus productes en farmàcies.

Va ser a l’any 1960 quan la família Maymó va fundar una nova empresa anomenada Inquipesa, destinada a la fabricació de matèries primeres (API) per a ús veterinari, com ara coccidiostàtics, antihelmíntics, promotors de creixement, etc.

A partir de l’any 1960 la família Maymó va centrar els seus esforços en el desenvolupament de patents per a la fabricació de productes farmacèutics veterinaris. Va ser al 1970 quan neix l’empresa com la coneixem avui dia, sota el nom comercial de Laboratorios Maymó, S.A.

Entre els anys 1970 i 2000, any en que l’empresa va ser Certificada amb les normes GMP Europees, Laboratorios Maymó, S.A. va créixer de forma important a Espanya, a més d’iniciar l’exportació dels seus productes a alguns països, com ara Equador, Tailàndia, Indonesia, etc.

Davant la seva important expansió en el Mercat Nacional, Laboratorios Maymó, S.A. va adquirir l’any 2006 Laboratorios e Industrias Iven, S.A., empresa veterinària amb seu a Madrid. Aquesta adquisició va permetre a l’empresa fer un salt quantitatiu però també qualitatiu de servei al Mercat Nacional, oferint ambdues marques comercials al Sector Veterinari espanyol.

La família Maymó sempre ha tingut una visió internacional del negoci i com a prova d’això va ser la creació l’any 2010 de Mayvet de México, S.A. de C.V., empresa creada per a oferir servei al Mercat Mexicà mitjançant el desenvolupament de productes exclusivament pensats per a aquest mercat.

En els darrers anys la major inversió de Laboratorios Maymó, S.A. ha estat sempre en pro de l’Exportació de l’empresa, amb l’objectiu d’aconseguir un creixement i expansió internacional que ha donat a conèixer l’empresa per la seva qualitat i servei al Sector Veterinari.