29 Maig, 2019

Nova imatge pels productes MAYMÓ

La imatge de producte és un aspecte clau per a transmetre els valors corporatius, així com per a difondre una imatge coherent i reconeixible pel client i diferenciar-nos de la competència. Maymó modernitza la imatge dels seus productes, aportant una sèrie de millores i posant l’accent en els aspectes següents:

 • Imatge més actualitzada i moderna.
 • Importància del logotip corporatiu.
 • Informació d’interès més visual i còmoda:
  • Es facilita la lectura del nom del producte.
  • Es destaca el format.
  • S’han afegit pictogrames amb les espècies de destí.
  • S’introdueix el codi de barres.

Aquesta reovació busca diferenciar-se i a l’hora mantenir la identitat, apostant per una imatge propera, clara i professional. El nou disseny s’anirà implementant progressivament a tots els productes Maymó.