25 Setembre, 2019

Maymó participa a APIMONDIA

Del 8 al 12 de setembre es va celebrar el 46è Congrés APIMONDIA a Montreal (Canadà). Es tracta d’un congrés mundial que es celebra cada dos anys i reuneix més de 6.000 participants entre representants del món científic de l’apicultura, l’agricultura vinculada al sector, apicultors, productors de mel, indússtria farmacèutica i fabricants d’equipaments.

Durant el congrés va haver-hi conferències, sessions plenàries i varis simposis, on es van analitzar temes relacionats amb la salut de les abelles, la producció, el desenvolupament de nous productes i els avenços en « apiteràpia », cada cop més a l’avantguarda estudiant les aplicacions de la mel, els pròpolis i la gelea real en la millora de la salut humana.

Hi van participar més de 200 expositors dels cinc continents. Maymó, juntament amb Apinevada, distribuïdor de la gamma apícola de Maymó, va ser present a APIMONDIA amb un petit estand on vam rebre nombroses visites de profesisonals mostrant interès pel nostre producte AMICEL VARROA.