El partner ideal per al seu negoci

Els més de 90 anys d’experiència de Maymó ens permeten oferir un ampli coneixement farmacèutic acumulat al llarg de la nostra història. Laboratorios Maymó compta amb una àmplia varietat de serveis que abasten tot el cicle de vida del producte, des de la seva formulació inicial fins a la posada al mercat, oferint un servei integral.

Anar a Instal·lacions

Contract Manufacturing

Posem tota la nostra experiència, personal i instal·lacions al servei dels nostres clients per a la fabricació dels seus productes. (+)

Contract Development

Oferim serveis d’investigació, desenvolupament galènic i desenvolupament analític per als nostres clients. (+)

Regulatory Affairs

Aportem als nostres clients diversos serveis de Regulatory Affairs. Contacteu amb nosaltres per a més informació.

El nostre objectiu principal és proporcionar-li sempre la solució més adequada a les seves necessitats gràcies a un servei àgil i flexible, mantenint el màxim nivell de qualitat.

La nostra dedicació, compromís i proximitat ens permeten establir relacions estables i duradores amb els nostres clients, basades en la confiança mútua.

Tenim un gran equip humà i tècnic, que ens permet oferir un servei integral, cobrint totes les etapes d’investigació i desenvolupament de productes, desenvolupament i validació de mètodes analítics, suport en procediments de registres, compra i control de materials, fabricació, alliberació de productes acabats i fins i tot emmagatzemament i distribució.

Serveis associats

Desenvolupament
galènic

Desenvolupament
analític

Validació de
mètodes analítics

Compra i control de
matèries primeres

Producció

Control de qualitat

Alliberació de lots

Compromesos amb la millora contínua

El compromís de Maymó és assolir el màxim nivell de qualitat i eficiència, per la qual cosa la inversió en persones, tecnologia i instal·lacions forma part de l’estratègia global de la companyia.