11 maig, 2022

El grup Maymó incorpora el grup Zendal al seu accionariat

La incorporació del grup Zendal amb una participació del 46% implica unir la història de dues grans empreses familiars del sector. La nostra complementarietat ens permet unir sinèrgies i potenciar encara més la ferma vocació del grup Maymó en investigació i desenvolupament de nous productes que enforteixin el nostre futur.

Ambdós grups, Maymó i Zendal, hem estat col·laborant des de 2017 en projectes conjunts d’investigació i desenvolupament de productes biotecnològics innovadors amb projecció nacional i internacional, enfocats al món de la ramaderia.

Zendal és un grup format per 8 empreses i la seva fundació se remunta a l’any 1939, com Laboratorio Zeltia a O Porriño (Galícia). En l’actualitat és un grup líder en investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització de vacunes i altres productes d’elevat valor afegit, tant dins l’àmbit de la salut humana com en salut animal. La divisió de salut animal del grup Zendal té àmplia experiència en biològics i presència en més de 65 països. El grup compta amb una gamma pròpia de productes veterinaris i vacunes per a animals de producció i de companyia.

Des de Maymó estem molt satisfets per la incorporació de Zendal com a soci estratègic, fet que reforça el nostre compromís amb la salut animal.