I+D: treballant en la innovació

El nostre departament d’I+D està format per un equip pluridisciplinari de tècnics en ciències de la salut, especialitzats en l’àmbit de la sanitat animal:

  • Químics

  • Farmacèutics

  • Especialistes en medicina veterinària

  • Científics biomèdics

L’àmplia experiència del nostre departament d’I+D és clau en el desenvolupament de la nostra cartera de productes.

La polivalència dels nostres tècnics i els equips disponibles, sumats a l’agilitat i experiència del departament d’I+D, ens permeten portar a terme el desenvolupament de noves formulacions, des del desenvolupament galènic fins a la realització / l’organització dels estudis necessaris per documentar la qualitat, la seguretat i l’eficàcia dels nostres medicaments, complint amb les exigències de les normatives vigents.

Col·laboració internacional

Comptem amb la col·laboració externa d’universitats i centres d’investigació públics i privats, tant a escala nacional com internacional.

Regulatory Affairs

De forma complementària a les activitats d’I+D, aquest departament desenvolupa l’activitat de Registres, cosa que ens permet tramitar amb les autoritats competents l’autorització per a la comercialització dels nostres productes en els diferents mercats.

Invertint en el futur

Dediquem una part important dels nostres recursos al desenvolupament de productes veterinaris, que inclouen medicaments, solucions nutricionals i productes d’higiene. El nostre objectiu és aportar valor a través de solucions pròpies, innovadores i eficients, respectuoses amb el medi ambient, oferint productes que millorin la salut dels animals i, en conseqüència, de les persones.